Svartamasken.com - Logotype

Senaste bilderna

Resan till Nürburgring med Volvo 745 GLT 1989
27 st bilder
Blandade racingbilder del 1 av Christer Ljungaeus
20 st bilder
Visa alla»

Annons - Trackstar


0/Infosidor/sm_kontakt.gif

Kontakt


HYR EN RUTINERAD GRYTHUND FÖR GROVJOBBET


Att kalla sig själv för en rutinerad grythund när man presenterar sin konsultverksamhet måste betyda att man antingen arbetar annorlunda än många andra konsulter, eller att man har något som andra inte har. Många konsulter tar fram en lösning eller en plan, dumpar den hos uppdragsgivaren och sedan brukar det inte hända något mer.

Jag har valt att jobba på ett annorlunda sätt vilket innebär att jag identifierar det aktuella problemet eller projektet. Sedan är jag delaktig i samtliga moment fram till dess att säljarna lämnar offert.

Att vara grythund innebär att våga sticka in nosen i grytet och därefter driva fram bytet. För detta krävs mod, list och erfarenhet. Detta har jag, samt olika specialistkompetenser. Något som gör att jag inte fastnar i grytet i första taget.

Det är främst två scenarier jag är väl bekant med:

- Det ena är när företaget har gjort slut på mycket pengar, tiden börjar bli knapp och bolaget har hamnat i en negativ spiral med mycket gnäll och gny. Organisationen har kört fast, de traditionella greppen räcker inte till och man vet inte vilken väg som är värd att pröva.

- Det andra är när företaget, efter en bra start, har misslyckats med att etablera sig på marknaden. Det kan t ex ha varit för många kockar inblandade och man, trots en vettig affärsidé och i grunden bra produkter, har fått dålig utdelning på de insatser som gjorts. Man säger då att det är omöjligt och då är jag beredd att ta mig an projektet.ALLMÄNT


För allmänna frågor rörande Svarta Masken Consulting AB och sajten svartamasken.com går det bra att skicka ett mejl till Eric Lindgren:
info@svartamasken.com

Senaste videoklippet

0/svart_stor.jpg


Annons - AffärsskolanAnnons - JokernAnnons - MerchandiseAnnonsera här